1. Cover
2. Werken aan geluk
3. IBN in vogelvlucht
4. Iedereen doet mee is het nieuwe normaal
5. Sociaal ondernemen kan op vele manieren
6. Onze werkwijze
7. Samenwerkingen gericht op werkgelegenheid
8. Nader kennismaken

Iedereen doet mee is het nieuwe normaal

Gedreven, enthousiast en betrokken: steeds meer werkgevers zien de meerwaarde van het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Waarom ook niet? Iedereen doet mee is in elk geval voor ons het nieuwe normaal.

Lees meer  ▾

Gelukkig herkennen meer en meer werkgevers zich hierin. Vanuit hun sociale hart hebben zij er al voor gekozen hun bijdrage te leveren en mensen een kans te geven. Dankzij deze sociale werkgevers is hun leven veranderd: ze doen weer mee, zijn van betekenis en voelen zich waardevol.

Meer en meer bedrijven weten ons te vinden voor het uitbesteden van werk op het vlak van bijvoorbeeld co-packing, assemblage en facilitaire dienstverlening. Of voor vergaderservice en cateringdiensten via ons merk Meeters/ Meeters to go. Ook maken steeds meer werkgevers gebruik van kandidaten die na een leerperiode bij IBN, via detachering of rechtstreeks, als vakkracht aan de slag gaan. Maar we doen meer. Zo kun je als werkgever ook bij IBN terecht voor re-integratietrajecten of bijvoorbeeld advies over PSO-certificering en sociaal ondernemen. Wil je ook bijdragen aan een inclusieve regio? Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden om maatschappelijke impact te maken.

“Na drie jaar thuis gezeten te hebben ben ik via UWV bij IBN in het ‘Naar werk’ traject gekomen. Samen vonden IBN en ik de baan als inpakmedewerker bij Sidekix. Ik zit weer lekker in mijn vel en kom veel vrolijker thuis!”

– Marjo Rutten