1. Cover
2. Werken aan geluk
3. IBN in vogelvlucht
4. Iedereen doet mee is het nieuwe normaal
5. Sociaal ondernemen kan op vele manieren
6. Onze werkwijze
7. Samenwerkingen gericht op werkgelegenheid
8. Nader kennismaken

Werken aan geluk

Werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt. En belangrijker nog, dat je erbij hoort. Als je werkt doe je niet alleen iets, je bent ook iets: secretaresse, hovenier, kok, ICT’er. Werk maakt je als mens completer.

Lees meer  ▾

Werk hebben is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Er zijn mensen die, om wat voor reden dan ook, een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. De buurvrouw die met een burn-out thuis zit. Het neefje dat het niet trok op school en daardoor buiten de boot is gevallen. De stille man die vijf keer per dag hetzelfde rondje met zijn hond maakt. De aardige, maar niet verstaanbare vrouw uit Syrië, die laatst nog van die heerlijke hapjes had gemaakt voor het buurtfeest. Of misschien wel je partner die na een reorganisatie op zoek moet naar heel ander werk, maar niet weet waar te beginnen. Voor al deze mensen is IBN er.

We hebben verstand van mensen ontwikkelen.

Ruim 25 jaar maken we ons sterk om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen. Dat doen we met succes en daar zijn we trots op. Maar, ons werk gaat verder dan het vinden van een passende werkplek. We willen dat mensen weer mee kunnen doen. Dat mensen vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan een loopbaan.

Juist daarom is het zo belangrijk dat we samenwerken.

Met bedrijven, instellingen en gemeenten in onze regio. Samen dragen we bij aan de succesvolle ontwikkeling van mensen, en daarmee aan het succes van onze regio.

Want, werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze samenleving mooier.